TILLBAKA

Tjollahopp fina läsare! Typ en annorlunda hej fras som gör mig glad & tycker att den passar idag. Just nu befinner vi oss i väntrummet uppe i Jönköping & väntar på botoxinjektionen. Jag har fått bedövning, vilket jag tycker känns lite onödigt. Jag tyckte att jag kunde köra utan, men tydligen är jag ”för liten” för det.
Jag har suttit & känt på muskeln nu. Läkaren tittade på muskeln när sjuksköterskan satte på bedövningsplåsterna & han blev väldigt fundersam. Muskeln beter sig annorlunda & detta får bli ett ”experiment”. Jag har träffat honom en gång innan. Den 6 december gjorde vi samma sak, men då var både jag & axeln fruktansvärt dåliga. Jag låg ju inlagd i Jönköping & axeln var ju full med smärta & jag hade sömnbrist.
Jag & pappa var precis ute & gick i området medans vi väntade. & precis som pappa sa ”det är stor skillnad på att gå med dig nu & sist”. & ja. Idag gick jag bara in i mataffären utan problem & köpte mitt bubbelvatten. Sist vi gick här fokuserade jag på att gå. Bara gå & håll axeln & jag försökte tänka att det bara handlade om några minuter.

& nu är det liksom wowowow. Jag är taggad på att få träffa sjukgymnasten här uppe & det ska jag göra efter lunch! & sen ska det bli himla spännande med axelns reaktion på botoxen.

Gillar

Kommentarer