Tiden går

Heeej, gårdagen är historia och nu ska vi bara blicka framåt.

Det är bara mycket känslor just nu. Mitt liv är inte som önskat, eller planerat just nu. Om jag hade fått bestämma hade jag börjat dagen med en morgonpromenad, sen skola och avslutat dagen med en glass i solen med någon kompis. Istället sitter jag här hemma och kämpar för att bara kunna ta mig ut på altanen. Jag försöker verkligen se det positiva, jag menar jag kan ju sitta och sola och jag har ju fått en operationsstid. Dagarna till sommarlovet är få, axlarna är bra osv. Men ibland är det okej att vara ledsen och att allt kommer bli bra igen.

Kommer ni ihåg i augusti 2015, när vänsteraxel gick sönder? Jag var helt knäckt och helst av allt ville jag bara spola tillbaka tiden, minns till och med ett inlägg där jag önskade bli "väckt från denna mardrömmen." Idag, nästan tre år senare har artonåriga jag förstått att ingenting blir bättre av att tänka så. Men det är okej att tycka att vissa dagar är bättre än andra.

Jag försöker hitta på så mycket som möjligt trots att jag inte kan gå så bra just nu. Vilma kom hit igårkväll och sov här tills idag. Idag ska jag iväg med familjen och helgen är inte helt spikad än. Jag är iallafall noga med att inte bli stilla sittandes.


Jag tänker att jag ska försöka fördriva tiden med något vettigt. Typ som att plugga till körkortet, internet och böcker. Jag läser kanske igenomsnitt en till två (frivilliga) böcker per år, om ens det. Och jag vet att det är på tok för lite! Men jag har liksom inget tålamod eller intresse i det, men denna sommaren ska jag på mig en utmaning. Jag ska läsa fem böcker. Tror ni jag klarar det haha?


Gillar

Kommentarer