Tandställningen är iallafall ute!

Jag, mamma och pappa turas om att ringa runt till både Jönköping , men också till sjukhuset här hemma. Idag har jag pratat med Jönköping tre gånger och sjukhuset är hemma två.
Sjuksköterskan som jag pratade med från Jönköping förstod att jag behöver hjälp, men efter att hon hade diskuterat med läkarna i Jönköping kunde hon inte göra något mer. Det är 60-90 dagars väntan. Och jag som patient får prata med någon läkare där förrän jag träffat dem..


Läkaren här i stan var iallafall snäll och tittade på axeln idag. Jag fick ett annat skydd som vi provade, men det hjälpte inte heller. Jag vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra.. Min läkare ska skicka någon mer remiss till Jönköping, så de förstår att det ändå är akut. Det går inte att ha axeln såhär!!!

Iallafall, veckans planer har ställts in och flyttats. Väldigt tråkigt, men jag hoppas att mina kompisar förstår. Det känns iallafall som att dem gör det och det är otroligt skönt. Tacksam för att jag har dem. <3
Jag och Emilia har iallafall haft en myskväll. Det är ju faktiskt kanelbullens dag idag, mamma svängde inom affären och köpte Ben & Jerry med kanelbullemsmak. Jag tror faktiskt inte att jag har provat den innan.. Ganska god, men vi var nöjda efter några skedar. Vi sparar mer till en annan dag ;)

Nu ska jag nog snart sova igen. Jag försöker att lägga mig tidigt för tiden går fortare när jag sover. Om jag nu kan sova med axeln förstås.. "Fördelen" är att smärtan gör mig trött. Det tar så himla mycket energi att gå och ha ont, så på så sätt blir jag ju trött. Men jag sover ändå långt ifrån hela nätter. Jag vaknar av att handen sover, fingrarna är avdomnade, handen är lätt blå och all känsel är borta. Jaja, vi får hoppas på en bra natt med många timmars sömn nu. Sov gott världen.

Gillar

Kommentarer