Taggad

Idag var det sista dagen som skjuts till skolan strular till det. Alltså sista hemmadagen. Och jag tror ingen är lyckligare än mig. Solen skiner & vädret är verkligen på topp. Jag var lite sur & nere imorse när jag förstod att det inte blev någon skola. Just för att jag var förberedd på att det skulle bli skola.  Men nu känner jag lite att en dag till hemma är ju inte hela världen. Jag har ju varit hemma sedan 1 oktober. Usch. Varje gång jag tänker på det så undrar jag vad som hade hänt om jag hade tagit en tio minuter senare buss. Men så kan jag inte tänka.

På tal om skolan så var jag & mamma där på möte idag. Rektorn, specialpedagogen & mentor. Och det känns som ett väldigt bra möte. Planeringen framöver ser stabil & bra ut. Vi bestämde oss för att plocka bort mattekursen. Egentligen läser vi matte 2b nu, men jag har redan läst matte 2c & därför känns det lite onödigt att lägga ner tid på matten när jag redan har betyg i en svårare kurs. Kanske bättre att lägga den tiden på kroppen & andra ämnen.
Jag har varit fruktansvärt lite i skolan på grund av axeln & det ger mig panik varje gång jag tänker på det. Men skolan är fantastisk & nu känner jag mig lugn. Jag är inte alls orolig längre. Jag kommer fixa detta, med hjälp av dem. Jag kan nästan räkna antalet lektioner jag varit på sedan oktober så jag har mycket framför mig, men det kommer vara värt varenda minut. Det finns andra vägar att gå, men jag har bestämt mig för detta & då är det bara till att ge järnet. & ni vet ju att jag inte ger mig förrän jag lyckats. Detta kommer bli bra. Världsbäst!

Gillar

Kommentarer