Svårt...

Det blev drygt en intensiv timme på gymmet. Mycket kondition & lite styrka. Jag låter styrkeövningarna vänta tills min sjukgymnast har visat mig. En del menar på att det är dumt att jag har skaffat gymkort & att det kan bli fel, så därför tänker jag visa att jag är mogen & inte alls kommer gå sönder. Därför kör jag det jag är säkrast på nu i början.

Just nu är klockan snart tio. Min bästa kompis kom hit efter träningen & vi käkade ihop. Jag berättade om ett beslut som jag har tagit precis innan jag hoppas av bussen påväg till gymmet... & kände att vi behövde minst sagt snacka nu ikväll. Vi drog upp till affären & sedan satt vi bara på mitt rum med Emilia. Det blev några tårar, men vi är överens om att vi kommer finnas för varandra oavsett vad. I vått & i torrt.

Imorgon är det nationellaprov i Engelska & sen ska jag iväg på en grej. Det har varit mycket prat med mamma & pappa. Jag har många frågor som ska ställas & om 24 timmar vet jag förhoppningsvis mycket mer. Håll tummarna för mig. Snälla.

Gillar

Kommentarer