Sushipinnar

Hej på er. Nu har jag precis vinkat hejdå till Sandra & ska sätta mig & plugga en stund innan D slutar.


Jag tömde precis min handväska & titta vad som låg i den, allra längst ner.

Ni som följt bloggen ett tag eller som känner mig utanför vet förmodligen vad jag menar med bilden. En av mina älskade axel (sushi) - pinnar låg där. Pinnarna som låg inslaget i en plastficka när jag vaknade på uppvaket. Pinnarna som min läkare strängt förbjudit mig från att använda igen. Mina älskade tryggaste pinnar. Jag fick dessa av D i julklapp förra året. Min axel låg ju fel dygnet runt & det enda som höll den på plats var sushipinnar. Jag gick & höll sushipinnar på axeln dag in & dag ut, påväg till träningen & hem, på bussen påväg till skolan & på lektionerna. Inte en meter utan pinnarna. En & annan pinne bröts påvägen. Axeln kunde ju hoppa ur rejääält. Så tillslut fick jag dessa pinnarna av D i julklapp.

Efter operationen väckte en sjuksköterska mig & pekade på pinnarna. De låg inplastade bredvid mig i sjukhussängen. Jag kommer ihåg att hon frågade mig hur axeln kändes & att jag mumlade något om att det nog kändes bra & då pekade hon på pinnarna som låg bredvid mig & menade på att nu är de historia. Läkaren kom även upp & hälsade på mig på rummet några dagar efter operationen & jag fick stränga order om att INTE använda pinnarna igen. När axeln var så otroligt dålig så kunde inte pinnarna förstöra de mer, men nu kan de förstöra, så nu får jag inte använda pinnarna under några omständigheter.

MEN jag hade svårt för att släppa de för jag kunde inte lita på min axel. Om axeln skulle hoppa ville jag ha pinnarna bredvid mig, redo att trycka tillbaka axeln. Inte för att axeln skulle hoppa.. men rädslan fanns alltid där.

Jag har inte sett pinnarna sedan somras tror jag. Eller jo, vi äter sushi med några av de (just de är inte använda till axeln såklart), men jag vet att jag medvetet lämnade de hemma från Italien. Så de måste på något lustigt sätt ha trillat ner i väskan , för min väska är ny.

& trots att axeln är lite kass igen så använder jag inte pinnarna. Det kan jag lova er.


Gillar

Kommentarer