SUSHIIII

Gårkvällen var supermysig. Sushin var lika god som vanligt och det var jättekul att träffa Jenniefer själv, utan storebror också haha.


Efter maten gick vi en runda. Jag behövde röra på knät! Vi gick en runda på stan, innan vi åkte hem till familjen och drack te.

Runt halv tio ikväll försvann min kontakt med benet. Det stack och jag kunde inte röra benet. Först började det med en kramp och sen var benet himla konstigt. Pappa hjälpte mig att försöka röra det och tillslut när jag fick kontakt med benet igen gick jag och la mig. Jag tror inte knät gillade att sitta ner och äta sushi lika mycket som jag gjorde...


Jaja! Igår var jag lite halvsur på tummen. Det hade blivit ett missförstånd med tiden till återbesöket. Jag var tydlig med att jag inte kunde det datumet som jag ska till Stockholm och opereras. Men ändå fick jag tid just då. Jag ringde i måndags och bad om nya tider och vad fick jag hemskickat igår? Nya tider men samma dag. Efter ett längre samtal igår fick jag en tid nu på fredag. Det var den enda tiden de hade. Det strulade till det ganska så mycket för pappa jobbar ju, mamma är nyopererad, jag har prov i skolan och jag har träning. Tillslut fick vi lösa det och det blir Malmö imorgon. Med andra ord är sjukgymnastiken inställd IGEN. Jag behöver verkligen träna nu!!!!

Nog om det. Jag håller på med en del förändringar på bloggen. Bloggen lär stå stilla ett litet tag nu. Ni kommer märka varför. <3

Gillar

Kommentarer