Sushi

Eftersom jag aldrig har beställt sushi litade jag på min kompis favoriter och det gjorde jag rätt i. Avokado som jag verkligen älskar, sedan lax, någon röra blandad med avokado och sallad och den sista sushin innehöll räkröra. Vi doppade sushin i soja och jag gillade det! Hade lite svårt för att bestämma mig om jag älskade det eller inte alls tyckte om det för det var speciellt, men jag gillar helt klart det. Den med avokado var riiiktigt god.

Efter sushin blev det ett avsnitt skam och framåt kvällen begav vi oss upp till affären. Ruggigt kallt och över tio minus. Vi var ordentligt påklädda med pyjamas under våra vanliga kläder, halsduk, vantar, mössa och vinterjackor.

Resten av kvällen tittade vi klart på skam och snackade.

Idag händer nog inget speciellt. Jag har tränat ett ovanligt hårt träningspass. Jag skulle prova ett nytt program på träningscykeln, men jag blev missnöjd och besviken över programmet vilket resulterade i att jag även tränade mitt vanliga. Skillnaden är att i mitt egna program har jag tung vikt redan från start och jag ökar vikten hela tiden. I de färdiga programmet ökar vikten och sen minskar det och så fortsätter det så. Inget för mig. Jag vill ha motstånd hela tiden!!

Efter cykelpassen körde jag lite styrka. La ner extra mycket fokus på armarna och idag fick jag bra kontakt med armarna.

Nu ska jag verkligen sätta mig och skriva på 2016 inlägget. Det är typ färdigt men det är komplicerat med bilderna och det känns som att det tar flera tusen år. Jag lovar er inlägget innan jullovet slut .

Men nu till er lördag! Vad ska ni göra idag? Jobba, plugga, fest? Eller kanske mysa hemma? I vilket fall som helst hoppas jag att ni får en fantastisk lördag.

Gillar

Kommentarer