SUNDAY

Jodå, det gick väl helt okej. Gårdagen blev faktiskt en väldigt bra dag. Vi tog det lugnt med shoppingen, jag provade inga kläder utan följde med som smakråd och vilade på en pall medans kompisen provade kläder. SUPERbra strategi! Och det kändes bara onödigt att jag skulle prova kläder, när jag vet hur jobbigt det är med axeln. Mitt mål var att komma ut, umgås med kompis och vara ute bland folk i några timmar. Min kompis berättade om en julmarknad som hade öppnat i en liten större affär här i närheten så jag var inte sen med att vilja åka dit. Såå juligt. All julbelysning, alla dekorationer - Åhh vad jag älskar julen!! Emilia och en kompis till henne var också med. Superskoj. Vi kunde inte låta bli att köpa två jultomtar att dela påväg hem.


När vi kom hem var familjen Gutgard här på 80-tals tema. Skojigt att ses igen då det känns som att det var ett tag sedan sist!

Senare på kvällen träffade jag min kompis igen. Vi har en del att fixa inför nästa vecka, om allt går som önskat..

Jaja, nu har min kompis åkt hem. Det är söndag och jag ska ta det jättelugnt idag. Min axel är trött och jag också. Nästa vecka kan bli den mest händelserikaste veckan för mig. Det kommer vara intensivt, jobbigt och kul. Vi börjar veckan med ett läkarbesök i Jönköping.

Gillar

Kommentarer