STUDENTEN

Lycklig, ännu lyckligare & lyckligast = jag. Herregud vilken rolig månad som har passerat. Inte en enda oplanerad dag & studentveckan var magisk.
Jag har inte varit borta från bloggen såhär länge någonsin & jag ser att ni har blivit betydligt fler. Så otroligt roligt & välkomna till er nya läsare. Bloggen kommer rulla igång igen. Jag lovar er. Jag har saknat att blogga & nu har livet äntligen sprungit ikapp lite & man kan andas ut igen.

Den sista månaden i skolan var fruktansvärt stressig. Jag gjorde fler prov & inlämningar än vad jag har både tår & fingrar.. Jag var envis om att jag ville hinna med & några gånger hann jag tänka att jag nog fick inse att jag inte skulle klara det, men jag gav mig f*n på att jag skulle klara det & det gjorde jag faktiskt. & jag hann ändå med ett socialt liv & en underbar studentvecka. Så tillslut, den 12 juni sprang jag ut med klassen. Mamma, pappa & världens bästa lärare stod i mitt hjärta som var utritat på skolgården. Emilia, Dennis, Viktor & några i släkten stod utanför stängslet

Här ovanför har ni en bild på mig & Sandra. En av jordklotets finaste & bästa vänner som jag är evigt tacksam över. Så glad för att vi har fått dela denna tiden tillslut. Fastän jag knappt har varit i skolan i vissa perioder.

Jag har MASSOR med bilder från studenten.. Jag tror inte ens 1000 bilder räcker om man slår ihop allas. Ni kommer få en bildbomb, men inte idag.

Iallafall! Studenten var helt amazing & jag vill bara göra om & om den igen.

Sommarlovet har dragit igång. Jag har varvat dagarna med kompisar, stranden, lite midsommarfirande, packning & träning.

Just nu håller jag på att packa upp flyttkartonger - ja ni läste rätt. Jag håller på att flytta! Mer om det senare.

I skrivande stund har jag en månad kvar på sommarlovet. Exakt en månad. Jag måste fortsätta packa nu , men jag kommer komma tillbaka snart igen! Förhoppningsvis redan ikväll. Ni kommer få uppdateringar om axeln! Just nu har jag faktiskt några annorlunda veckor framför mig.. Mer om det också senare!

Tacktacktack till er trogna läsare som funnits kvar hela tiden!!!!!

Gillar

Kommentarer