Sover mig genom de sista milen

Nu har vi tagit oss igenom Italien, Österrike och vi har bara några timmar kvar i Tyskland. Vi hade allt annat än flyt de första timmarna. Kö på motorvägen precis utanför Lignano.. Och sen tog vi den kortaste vägen hem, men absolut inte den snabbaste. Vi var högst uppe bland bergen i Österrike där vägarna var smala och hastigheten låg. Det var väldigt fint, spännande och kul de första timmarna, men sen tröttnade man. Fast samtidigt så är det ju kul att ha sett det.

Vi stannade till i München för ett snabb besök på McDonalds och så stannade vi till någonstans i Tyskland för att tanka. Till vår stora tur sålde de kringlor där, vilket Emilia älskar. Egentligen skulle vi ha stannat till i Lignano påvägen hem, men det regnade på tok för mycket så vi struntade i det. Spelar ju egentligen inte så stor roll nu i efterhand eftersom vi hittade flera!

Jag är inte lika förälskad i kringlorna som Emilia, utan jag föredrar melonen som finns i Italien. Så det köpte vi också med oss hem!

Himlen börjar mörkna och jag tänkte försöka sova för att få tiden att gå snabbare. Förhoppningsvis är vi hemma någon gång i tidig morgon/sen natt. Jag hade ju gärna stannat kvar nån vecka till, men verkligheten kallar. Det ska bli skönt att komma hem till min säng och givetvis att träffa Mollis igen fast jag vet att hon har haft det jättebra. Berättade jag att vi fick en video på henne från kattvakterna förra veckan? Så himla roligt haha.

Anyway, vi hörs mer imorgon. Sov gott.


Gillar

Kommentarer