Sov gottÄlskade fredagskväll. Jag, Emilia & Vilma köpte vars en tomteklubba & sen strosade vi runt i affärerna i stan. Jag & Emilia behövde vars en julklapp till morgondagens julklappslek. Perfekt tillfälle & många affärer hade bra tips till just julklappsleken.

Jag & Emilia kom precis hem. Vi har fixat en adventskalender till mamma och pappa, som vi fixade med innan maten. Jag, Viktor & Emilia ville ge mamma & pappa också en adventskalender/chokladkalender. Precis som vi brukar få. Vår första idé var kaffekalendern, men den tog ju slut lika snabbt som den kom in. Nu blev det istället en egen där vi har köpt 24 saker till de & delat upp de på 24 dagar.

Jaja, vi har haft en mysig familjekväll ute på altanen med god mat & sen gick jag & tränade. Jag tänkte bara köra ett litet pass, men sen tyckte jag det var himla roligt så jag körde ett vanligt pass.
Men nu är jag trött. Jag har precis dushat & bytt om till något bekvämare. Klockan är inte så mycket, men jag är trött. Det har varit en lång vecka med flera prov. Helgen kommer bli riktigt "julig" & vi har planer både imorgon & på söndag. En helg i min smak. Nu ska jag mysa framför datorn lite, innan jag somnar. Sov gott. Vi hörs mer imorgon!

Gillar

Kommentarer