Sommarlovets början

Sängen, jordgubbar, soffan, vatten, böcker , mobil - det är typ min dagar den närmsta tiden. Och jag har börjat acceptera det.
Jag har fortfarande lite svårt för att det är sommarlov och jag ligger inne och kämpar för att ta mig från sängen ut till soffan. Men det är så livet ska vara just nu. Mitt knä behöver verkligen detta.
Rullstolen står i vardagsrummet tillsammans med kryckorna. Jag låter den stå där, dels för att det gör ont att sitta i den men också för att jag inte vill. Axlarna behöver vila från kryckor så jag tar mig fram själv. Väldigt försiktigt och jag är långt ifrån något världsrekord på 50 meter, men jag gör det. Med hjälp av familjen.

Mitt liv känns oplanerat. Samtidigt som jag har massa planer på gång. Så fort knäskyddet tas av kommer kalendern bli full. Lite som att öppna en dörr. Sommarlovet är längre än fyra veckor och jag ska se till att det blir en väldigt bra sommar trots några veckors knäskydd.

Inte ofta som selfie's kommer upp på bloggen, men jag insåg nyss att jag bara har tagit tre bilder de senaste dygnen. Så då får jag bjuda på denna haha. Typ min outfit de närmsta dagarna. Ingen jobbig klänning för axlarna och inget som går över knäna. ;) Och sen en lagom trött jag hehe.

Gillar

Kommentarer

Lotta (din ”gamla” specialpedagog)
,
Fina Moa, vilken kämpe du är! Har rensat min telefon och ditt nummer har försvunnit. Tänkte skicka ett sms, skicka gärna till mig så vi kan fortsätta höras då och då. Följer din blogg även om jag inte kommenterar så ofta. Kram 💖