Sommarlov

Flera av mina kompisar har lov nu & imorse när jag fixade inför skolan flög tanken om att ha lov nu förbi mig & min första tanke var "fy va skönt om vi hade haft lov nu istället", men lika snabbt ändrade jag mig. Jag vill inte ha lov nu igen. Jag vill verkligen inte det.
Jag älskar skolan. Jag trivs så otroligt bra med vardagen & allt förutom pressen. Sommarlovet är inte ens åtta veckor bort. Från en början kändes det inte särskilt nära, men nu & andra sidan vill jag inte ha det om riktigt åtta veckor, eller? Jag vill först få alla uppgifter, prov & föredrag genomförda med bra betyg. Därefter är sommaren välkommen. Jag undrar hur sommaren kommer bli, en stor kontrast från mina somrar kanske?

Sommaren får bli som den blir. Nu ska jag fokusera på de sista veckorna & försöka leva i nuet & inte flera veckor framåt. Idag börjar jag med träning i vattnet & sen blir det skola. Håll tummarna för eftermiddagen för jag & pappa ska kanske åka iväg & köpa en sak som jag har längtat efter sååå länge. Håll tummarna!!

Gillar

Kommentarer