Sommarkväll

Hörlurar i öronen & solen börjar gå ner. Solen har försvunnit från trädäcket och börjar bege sig mot baksidan på vår tomt, så de varma solstrålarna fick bytas ut mot en gosig filt.

Egentligen borde jag kanske plugga lite till. Läsa några sidor företagsekonomi och lite tyska. Kanske också skriva på ett juridikarbete? Men det är som om jag inte kan det just nu. Det ska bli så himla skönt när jag sitter här imorgon och har fått min operationstid för imorgon ska jag prata med Stockholm över telefon och jag kommer inte ge mig. Tanken på att jag inte får någon tid förrän efter sommaren är inte alls lika lockande och jag vill inte ens tänka den tanken. I min värld existerar inte det. Båda läkarna som ska operera knät har sett hur det beter sig. Det finns inte på kartan att gå med detta knät i tre månader till. Det finns bara inte och det tror jag att de också förstår.


I vilket fall som helst, dagen har varit bra. Efter skolan har jag i stort sett bara låtit knät återhämta sig lite. Knät var inte världens mest samarbetsvilligaste kroppsdel efter sista delen på matteprovet, men jag ville verkligen få gjort provet och det fick jag! Så himla skönt.

Lite senare i eftermiddags kom Vilma hit. Det blev en cykeltur (!!) med henne och Emilia. Att cykla funkar bra om jag trampar så gott som hela tiden och det funkar ännu bättre om jag cyklar utan skor - vilket jag vet att man inte ska så därför har jag skor! ;)

Nu är jag taggad på morgondagen. Jag ska först träna i bassängen på sjukhuset. Så spännande att se hur knät reagerar!! Sen blir det några timmar i skolan och jag hoppas verkligen att proven går fort så jag hinner träffa klassen lite! Efter skolan ska jag möta upp farmor för att gå på massage. Jag har aldrig någonsin varit på massage tidigare. Dels för att jag inte gillar när främlingar rör mig haha, men också för att jag inte vet hur kroppen reagerar. Men jag har bollat med min sjukgymnast och tror det borde funka. Kroppen kanske bara mår ännu bättre av lite massage!

Här emellan ska jag snacka lite med Stockholm och förhoppningsvis få en operationstid. Och efter lite plugg avslutar jag dagen hos bästis.

Hoppas ni får en underbar kväll & morgondag. Jag checkar ut för kvällen, men vi hörs mer imorgon!

Gillar

Kommentarer