SOMMAR & SOL

Hej på er! Onsdag & lill-lördag. Jag längtar till helgen. Extremt mycket. Huvudet är bara mos & huvudvärken är nog inte långt ifrån. Imorgon har jag ett fruktansvärt stort prov. Jag har pluggat, pluggat & pluggat ännu mer - typ det enda ämnet jag har pluggat de senaste dagarna! Ändå så känner jag mig inte säker. Segt!! Men det får bli lite plugg i bilen påväg hem inatt också & sen får jag gå dit & göra mitt bästa. Mer kan jag inte göra.

Iallafall! Idag är jag hemma i "hemstaden". Jag har varit på sjukgymnastik, vilket gick MAGISKT bra. Älskade axel vad den utvecklas!!! Så himla lycklig. Det går bara framåt & framåt. Idag kunde vi lägga på lite mer motstånd i en av övningarna- en av de bästa känslorna jag vet.

& förutom sjukgymnastik har jag passat på att träffa saknade Sandra! Det finns nog inget jag saknar så mycket som alla människor här hemma. Speciellt när det är så fint väder. Jag kan nog inte ens räkna hur många fikastunder vi har spenderat här utomhus efter skolan. Doften av nyklippt gräs, en stekande sol & så pannkakor. Längtar SÅ efter sommaren. Enormt mycket. <3

Om några timmar ska jag jobba! Innan dess ska jag till tandläkaren & sen ikväll ska vi säga hejdå till vår fiiiina fina Anton som beger sig idag.

Gillar

Kommentarer