SOMMAR OCH SOL

Nationellaproven i engelska är påbörjade och två delar är avklarade. Igår var det muntligt och idag läsförståelse. Nu är vi ju lediga resten av veckan, så jag fortsätter med proven nästa vecka!

Knät är inte alls bra idag. Benet somnar så jag inte känner foten när jag går. Och knät är rött och svullet. Fast det kan ju bero på att jag råkade slå i knät på bussen.. Mitt knä var väldigt bråkigt redan innan jag steg på bussen, men sen när jag skulle sätta mig ner så hoppade knät (!) och det brukar ju inte hoppa när jag är i rörelse. Jag var inte beredd på det och flög in med benet i sätet framför. Just då tyckte jag mest det var pinsamt för alla vände sig om och tittade haha. Men nu har jag mest ont haha. Dryga knä! Och något som är ännu drygare är att Stockholm fortfarande inte har hört av sig. De skulle ringa i början på veckan, så jag hoppas verkligen att de ringer idag.

Dagens planer är att göra ett gammal NP från skolverkets hemsida. Vi kör matte idag! Sen kör jag nog några repetionsuppgifter från matteboken också.

Gillar

Kommentarer