Sommar & ett hoppande knä

Hejhopp! Idag har det varit tokigt varmt. Extremt varmt! Och jag har haft på mig en tjocktröja? Typ inte okej.
Skönt att vara tillbaka & fast jag bara var borta i måndags så kändes det otroligt bra att vara tillbaka. Igår hade jag ju ingen lektion med hela klassen då vi alla läser olika ämnen, så kanske därför det kändes
som att jag varit borta extra länge.

Tyvärr så flippade axeln vid 13-tiden. Jag försökte & försökte. Jag drog ihop skulderbladet & tryckte rätt axeln. Tillslut var fingrarna trötta så jag fick hämta min mobil & hålla på axeln en stund. Axeln lugnade inte sig så jag packade ihop mina saker för att åka hem, ta på axelskyddet & se om jag kunde få ordning på axeln igen. Dessvärre så var inte axeln särskilt samarbetsvillig. Jag la mig på rygg där ute på någon filt & efter någon timme hade den lugnat sig.
Mamma körde mig in till träningen vid 16 & precis som igår körde vi med elektricitet. Det gick än en gång drömbra. Och nu efter träningen tror jag att axeln har hoppat typ en gång. Tokiga axel! Den gör mig verkligen så snurrig. I eftermiddags rann svetten på grund av smärta & just nu känns det som historia & axeln är hur lugn som helst.

Efter träning la jag & Emilia oss på en filt ute på gräset. Snackade & bara va. Det kändes typ som en typisk sommarlovskväll. Plötsligt blev himlen grå & det kändes mer som höst. Vi åt middag på altanen med hela familjen & sen gick jag & pappa några kilometer.

Jag ska snart sova. Axlarna är väldigt bra. Tyvärr så hoppade knät en gång innan middagen. Eller ja typ mitt i middagen. Jag antar att det var kombinationen av slarv & knäskydd som utlöste hoppningen. Knäskyddet satt tydligen väldigt dåligt & kan ha provocerat. Jaja. Det gjorde ont vilket jag ser som positivt, det innebär ju att det inte är uttöjt :) Och knät känns precis som vanligt nu igen! Jag är lite halv trött i kroppen, men känner mig glad & stabil. Sov gott!

Gillar

Kommentarer