SOMMAR

Blä för denna dagen! Jag har knappt sovit någonting inatt & axeln var en riktig mardröm imorse. Tillslut la jag mig på den & tryckte all vikt på den. Smärtan lättade, men jag vet att det inte alls är ett bra läge för axeln.. Till mitt försvar ville jag bara ha bort smärtan. Illamåendet var jobbigt & med en klump i magen smsade jag Nellie att vi inte kunde ha följe till skolan, klasskompis att jag var dålig i axeln & så informerade jag lärarna om varför jag inte skulle dyka upp under dagen.
Det var ingen vanlig dag i skolan, utan tävlingar mellan de olika klasserna. På så sätt var det väl bra eftersom jag inte missade någon undervisning , men sjukt himla tråkigt då det hade varit väldigt kul att vara med på.

Vid tio/elva tiden gick jag & la mig. Jag var helt desperat över att få axeln att lugna sig & kände mest att allt handlade bara om att ta sig igenom dagen. En alldeles fruktansvärd känsla.
Jag sov två timmar & sen drog jag på gympaskorna & stack ut några kilometer. Väl hemma igen snurrade huvudet, men tillslut så fixade jag omelett till lunch & så gick jag ut & la mig på en filt i gräset. TACK OCH LOV började mardrömmen ta slut vid fyra-tiden. Herregud vilken lättnad.

Så vid halv fem (tror jag) kom Nellie hit. Hon fixade pannkakor & så åt vi middag ute i solen, eller ja faktiskt i skuggan om jag ska vara helt ärlig ;)

& sen har Nellie varit här fram tills jag skulle lägga mig. Den människan ger sååå mycket energi!! Vi gick nån promenad, lekte lite med mobilerna & bara låg på en filt i gräset & pratade & pratade. & jag skrattade så jag nästan fick ont i magen. Världens världens bästa vän som kan vända världens sämsta dag till något positivit.

Men nu ska jag verkligen sova. Imorgon väntar skola & sen kommer ett par familjekompisar hit. Sov gott.

Gillar

Kommentarer