SNART JULLOV

Jag vill fokusera på axeln & skolarbetet & varenda minut utöver det vill jag lägga på alla runt omkring mig.
Det är jullov snart. Läkarna från Jönköping ringer snart. Allt kommer vara som vanligt snart igen. & trots axeln mår jag ändå bra.

De senaste dagarna har iallafall varit väldigt bra. I fredags var det Lucia. Jag & Sandra började med en mysig Luciafrulle, innan vi åkte in till skolan & mötte de andra. Därefter drog vi oss upp till stan & köpte lussekatter som vi mumsade på, innan jag begav mig mot träningen. Axeln var inte alls på vår sida, menmen! Så är det ibland. Farmor hämtade mig efteråt, vilket underlättade, <3 Tack.
I helgen försökte jag vara med så mycket som möjligt eftersom vi var iväg på julfirande med kompisar, men axeln avskydde det & trots att jag la mig tidigare så har jag väldigt ont idag, Tack & lov var mamma & pappa snälla som hämtade mig idag, istället för en massa tåg & bussar. <3

Ikväll var vi hos farfar på julfirande & nu är vi hemma igen. Familjen är samlad & det är väldigt mysigt att bara umgås, men nu ska vi snart sova. Imorgon ringer Jönköping & så taggar vi sista veckan innan jullovet. Vi hörs!

Gillar