Snart helg!

Nu är det verkligen vår ute. Solen har strålat hela dagen! Därför bestämde jag och en kompis oss för att hänga på några andra kompisar och köpa glass. Dessvärre så ska vi köpa glass imorgon också för då är det preimär i vår favorit kiosk, så vi bestämde oss för att dela en glass idag haha. Mysigt att bara sitta ner och snacka med vännerna och vårt huvudsamtalsämne var sommarlovet. Det är inte ens 50 skoldagar kvar. Ofattbart...

I eftermiddag åkte jag och pappa till tandläkaren. Tandläkarna är inte riktigt överens, men de har haft flera samtal med flera olika tandläkare och det är därför jag skickas runt. Nu får jag själv bestämma hur vi ska göra. Vi kommer inte kunna sätta in en tand i min glugg för det är för lite plats. Kanske det går att göra något i framtiden, men det vet vi inte säkert. Däremot, om jag har tandställning ytterligare en gång kan de flytta tänderna på ett nytt sätt och sedan fixa det därifrån. Tanken på att behöva ha tandställning igen känns jobbigt och drygt och jag vill helst inte, men jag antar att jag inte har något val för om jag inte gör det nu finns risken att jag kommer ångra mig resten av livet...Om jag förstår rätt så är det iallafall en sak vi alla kan konstatera och det är att det inte skulle ha dragits ut några tänder från början. Suck.

Nu ikväll har det varit en riktig myskväll. Jag har läst klart min engelskabok och skrivit stödord till morgondagens lektion. Vi ska skriva en bokrecension och får bara lektionen på oss. Lite som en övning inför de nationella proven. Jag är nervös och vill ha det överstökat så fort som möjligt haha.
Förutom engelskan har jag myst med familjen. Pappa har grillat, vilket gav extra mycket vårkänsla.

Imorgon är det först skola, träning och sen hämtar farmor upp mig och min kompis. Vi ska åka med henne hem och sedan gå och köpa glass där nere. Det är preimär för glasskiosken.

Gillar

Kommentarer