Smoothiebaren

Godkväll fina läsare. Dagen har sprungit iväg i ett kick. Verkligen sjuuukt snabbt. Tandläkarbesök, telefonsamtal, träning, lektioner, fika med mamma & mormor & så jobb!


Träningen gick bra. Kanske den bästa träningen sedan oktober. Eller kanske inte bästa, kanske mer rätt med starkaste? Axeln svarade oss verkligen! Jag kan ta 2kilos hantel när jag gör triceps! Dock så klarar jag inte rodden själv utan min sjukgymnast. Jag behöver hennes stöd mot axeln för annars klickar den ur & så bränner det. Vi kör just nu rodd med gummiband. Jag skulle vilja skriva att jag längtar tills jag kan göra den själv, för det gör jag! Samtidigt så tycker jag den är så fruktansvärt obehaglig & en övning som jag genuint är lite små rädd för. För några år sedan körde jag den & då trodde jag att jag hade koll - armen flög fram med vikterna & så tog armen & ledhuvudet stryk. Något sådant vill jag inte vara med om igen!!!


& sen har jag ju jobbat! Vips så var klockan efter stängning & herregud vad roligt det är! Jag STORMtrivs. Verkligen STORMtrivs!!!& jag har fått en del kommentarer om artiklarna , många som säger att ”de hade inte en blekaste aning om att axeln inte är helt rätt, för man märker inte det.” Det där är nog det underbaraste jag kan höra. Mitt mål ända sedan jag var liten. Ingen ska förknippa mig med smärta & fel förräns jag själv berättar det.

Efter jobbet blev det en snabbrunda till Viktor. Säga grattis & träffa lilla Vera som plötsligt blivit storasyster. <3 D hade varit där hela kvällen & hängt med dem, så det var perfekt för då kunde jag springa inom & mysa lite med Vera.


Nu är vi hemma igen! Jag är supertrött! Skulderbladen också. Iallafall vänster. Det känns redan som att jag börjar få träningsvärk! Sov gott fina läsare. Hoppas ni mår underbart.

Gillar