Skola

Godmorgon! Morgonens träning ringdes & ställdes in precis när jag skulle knyta skorna. Perfekt timing att jag inte hann åka in! Därav har jag lite extra tid här hemma nu innan skolan.

Igår var det namngivning för finaste Vera. Jag, Emilia & Jenniefers syster fick äran att vara hennes tre skyddsänglar. Burken som ni ser på bilden fick jag som ett pris för att gissat rätt på Veras längd & nära vikten - det skiljde 20 gram! ;)

Det var en fin namngivning. & Vera skrek knappt något alls. Sötnöt.

Efter namngivningen åkte vi hem till familjen Rantanen. Simon, David , Emilia & jag körde iväg en runda fixade nåt ärende. Jag somnade runt 23-00 & klockan ringde 02.56 som varje söndag. Dagens avsnitt slutade vid 4.20 så det blev inte många timmars sömn.

Idag ska jag först till skolan. & sen måste jag verkligen göra av med energi på löpbandet. Jag har noll ro i kroppen. Rastlös hela tiden. Axeln känns någorlunda bra. Den hoppar, men smärtan är bra. Tejpen har börjat lossna, men axelskyddet förblir på. För en vecka sedan trodde jag att det var helt kört & det kändes som jag hade gått sönder inombords. Idag är det en betydligt gladare tjej som bloggar. Det finns inga tårar inom räckhåll & inga spår av känslan av att jag känner mig sönder. Jag känner mig glad. Och hoppfull.

Gillar

Kommentarer