Skärtorsdag & roliga framtidsplaner

När jag vaknade imorse var jag inte alls säker på om jag skulle träna och det händer A L D R I G. Jag vet inte om jag har ställt in träningen på grund av smärta eller liknande någon gång? Men det gjorde galet ont i underarmen + att jag tränade igår ju och jag ska ju ta det relativt lugnt de första dygnen. Men eftersom jag har en bit dit så begav jag mig dit så länge i väntan på svar. Smärtan släppte och en timme senare var det som bortblåst. Träningen gick M A G I S K T bra! Asså wow! Jag lämnade träningen med ett extra stort leende på läpparna, som jag än lever på. Bröstmuskeln började spänna sig i slutet, så vi avbröt där. Men innan det hade axeln verkligen varit samarbetsvillig. Min sjukgymnast höll axeln hårt i vissa övningar och knappt inte alls i någon enstaka. Sen ligger axeln ju fortfarande för långt fram osv, men träningen gick ändå bättre än vad den har gjort på länge! Så nu kan jag ta helg med ett gott samvete.

Det är ju skärtorsdag idag. Egentligen händer det inget speciellt alls, men jag älskar känslan av att det är lite helg och helgdagar mitt i veckan. Det blir inte ett tradition påskfirande på grund av omständigheterna, men det blir ändå mys!

Nu har jag precis kommit fram till D’s jobb. Jag har precis lagt på ytterligare ett telefonsamtal och vi har planerat storstädning hela kvällen. Vi har otroligt roliga planer på gång. Och jag håller alla mina tummar och tår för att allt går igenom som det ska och inom en snar framtid.

Gillar

Kommentarer