Simning, förkyld och stress

Jag skäms över min bloggning och jag blir så ledsen när jag måste prioritera skolan framför bloggen. Jag älskar att blogga och vill inte vara utan bloggen, men jag har varit tvungen att prioritera skolböckerna. Jag pluggade mer eller mindre hela helgen förutom i lördagskväll. Igårkväll satt jag uppe till 22.00 och skrev klart två inlämningsuppgifter. 
 
Imorse vaknade jag med halsont , men naturligtvis gick jag ändå till skolan. Nu sitter jag i soffan med filtar och en kopp te. Jag har som motto att alltid försöka gå till skolan och sen hellre vila efter skolan. 
Idag var det schemabrytande vilket innebar att vi fick sluta tidigare. Vår lärare uppmanade oss till att gå och köpa glass och njuta av solen. Jag och en klasskompis tyckte att det lät bra och glass lindrar halsen någorlunda haha. 
Ikväll ska jag göra allt för att bli bättre. Det är en ny skoldag imorgon och snart åker jag till Stockholm med mitt knä. Jag har inte tid att vara sjuk nu. 
Förresten!  Igår på sjukgymnastiken provade vi att träna i bassängen och jag fick prova att simma. Jag klarade det och jag hade lika många kroppsdelar på plats när jag gick upp från bassängen som när jag gick i. Det känns så coolt och jag är jätteglad. 


 

Gillar

Kommentarer