SHOPPING

Självklart var vi på Palmanova & shoppade. Jag köpte några strumpor, en mössa & så åt vi crepes med nutella till lunch.

På kvällen gick jag, Jenniefer & mamma ut på stan för att strosa lite i affärerna här. Så länge fixade de andra mat som de hade planerat ihop. Lite tapas & så pasta pesto.

Efter maten började det åska & blixtra, så vi stannade inne i lägenheten & spelade. Men det var också väldigt mysigt. & coolt att se blixtarna över havet.

Jag har fått frågor om handleden. Bilden har ni ju sett tidigare, då den togs för någon vecka sedan. Idag är skyddet & bandaget borttaget. Jag tror det var i fredags (eller i lördags?), vi hade varit på stranden & när vi kom upp till lägenheten fick jag riktig panik på handleden. Den fortsatte svullna & det bultade i den. Tillslut bad jag pappa att bara dra i den. & när han gjorde det såg vi hur hela handleden flyttade sig någon centimeter & hur den la sig rätt. Alltså hade inte handleden legat rätt i skyddet & det var ju inte konstigt att det kändes lite.
Nu är handleden nästan normal igen. Den knakar inte så fort jag rör sig, man ser inga senor eller annat skumt som hoppar i den & svullnaden är som bortblåst.

Gillar

Kommentarer