SAKNAAAT

Men hallååå!! Är ni kvar? Jag lever & de senaste veckorna har gått så otroligt fort. & det har varit nya människor, både i skolan & utanför & det gör det svårare att blogga när jag inte tar bilder & inte kan vara lika personlig. Men veckorna har varit underbara!

Första fredagen efter skolstarten blev det utgång, Nellies sista utgång här i Skåne. & sen på lördagen drog vi oss ner till Malmö för att kolla på fotbollsmatch, plockade upp en till & sen var det kräftskiva här hemma på kvällen. & vardagarna har varit fyllda med allt möjligt. Fika efter skolan, shopping, spontan shoppingtur till Malmö med Sandra, plugg & träning, mys i Malmö & hemma.

& precis som ni ser så har jag knappt tagit några bilder. Jag ska bli bättre på det & nu ska jag dra igång bloggandet igen. Jag trivs ju med bloggen & med att uppdatera, det är bara lite svårt ibland. Men nu drar jag igång igen.


Just nu sitter jag på tåget som är såå sent , så jag kan bara hoppas att jag hinner ner i tid. Jag har med mig plugg som ska checkas av i helgen & sen ska jag nog träffa Viktor & Vera en snabbis imorgon också.

Gillar

Kommentarer