Överraskning

Hej på er! Klockan är efter lunch & jag har precis kommit hem från träningen. Just tisdagar är det väldigt korta skoldagar & oturligt nog krockade det med dagens sjukgymnastik, så det blev ingen skola idag. Men det blev iallafall träning. Tänk , om en vecka har det gått 6 veckor sedan operationen! Vilket med andra ord betyder att axeln har varit på plats i över 6 veckor. 6 veckor!! Dröm-länge. I vilket fall som helst så gick träningen bra. Högerskulderblad smäller & knakar lite otäckt & idag gjorde det faktiskt ont, men bortsett från det så var det inga problem. Knäna jobbade på bra. Och resterande kroppsdelar också.

Jag körde lite på löpbandet nu när jag kom hem. Mycket överskottsenergi som jag måste göra av med!! Annars så ska jag sätta mig & plugga lite nu. & förbereda en del andra saker. Imorgon taggar vi skola igen. Då kör mampap & faster. Idag har farmor kört!

Och vi får ju inte glömma gårdagn! Det var 50-års överraskningsfest för en i släkten & i år fick jag & Emilia också vara med. SÅ himla skojigt & extra kul mitt i veckan.

Gillar

Kommentarer