Otålig

Suck för telefontider! Jag ringde exakt och fick tid fem över åtta. Alltså 35 minuters väntan extra. Just nu tycker jag varenda minut spelar roll och jag vill bara vet vad jag ska göra nununuNU! Försämras knät när jag har knäskyddet och åker rullstol? Hade knät varit bättre utan knäskydd?

Mitt knä är en gåta. Hela min kropp är det. Och jag är väldigt förvånad över att det faktiskt är högerknä som bråkar trots operation. Oftast är det min vänstrasida som krånglar. Vänsterknä, vänster axel och tumme trots operation, höften på vänstersida har flyttat på sig trots operation - you name it.


Jaja. Jag har varit på sjukhuset och träffat min sjukgymnast och tränat de kroppsdelar som går att träna. Vänstraaxel fick vara med i träningen lite mer idag! Och den höll sig på plats.

Högerknät flyttade på sig en gång precis innan vi skulle åka . Jag vet inte vad det är i knät som rör och flyttar på sig , mer än att det gör väldigt ont idag.

Jag har sovit oroligt hela natten och det är ingen bra kombo med knät. Mitt tålamod är inte de bästa idag och jag vill bara att Sophiahemmet ska ringa upp mig nu. Förhoppningsvis ringer de mig innan lunch och tar emot oss inom snarast. Sjuksköterskan som jag pratade med imorse skulle prata med en av läkarna som opererade knät. 

Det får bli en mysdag här hemma. Som tur är vädret fint.

Gillar

Kommentarer