Oändligt många skydd

Åhh, idag har jag varit hemma hos mamma & pappa & SÅÅ mysigt med snö. VI har ingen snö hemma nämligen.

Dessa dagar har det varit sjukgymnastik, skola, kompisar & jobb på schemat. & jaa, jag har börjat jobba! På TryggaFitness i smoothiebaren & receptionen. Så himla himla roligt! Smoothiebaren öppnar på måndag.

& sen idag har jag träffat Sandra. Vi drog på oss termobyxor, tjocktröjor, vantar, mössa & bra skor & sen promenerade vi upp till caféet & köpte med vars en latte & fika. Därefter promenerade vi i snön , pratade & så stannade vi & fikade.

Otroligt mysigt!

Tanken var att jag skulle iväg på ett möte idag, men det blev inställt så istället blev det lite sortering & mys med familjen. Jag har ju fortfarande inte riktigt sorterat ut alla mina saker här hemma. Jag har sorterat ut över 50 skydd, men här står två fulla flyttkartonger till med knäskydd, axelskydd, tummskydd & ja, vilket skydd har jag inte?

Jag fastnade för detta gipset. Jag kommer ihåg när jag hade på tummen. Det var ett vattentätt-gips & tummen hade hoppat urled i gipset. Jag kommer ihåg att sjuksköterskorna skulle leta upp något att skära upp gipset med, men jag lyckades lirka ut handen ur det istället. & det gipset kan jag liksom inte slänga. Likadant gipset från steloperationen - (det är tvättat). På det gipset skrev jag 2010-2015, satte upp på en hylla i mitt gamla rum & tänkte att historian skulle sluta där. <3

Jaja, historian slutade ju inte där, men varje tid har sin charm. Ellerhur?Gillar

Kommentarer