Ny vecka, ny dag = nya tag

Godmorgon! Natten gick relativt snabbt när jag tillslut kunde somna. Jag var orolig i kroppen och hittade ingen ro, men det är väl inte så konstigt egentligen. Mycket som hände igår och många tankar, funderingar och oklarheter. Jag kollade mejlen ca var tionde minut trots att jag innerst inne visste att det var söndag och räknade inte med svar förrän idag.

Mamma väckte mig för en stund sedan och nu ligger jag i sängen och försöker äta ett ägg och väntar på att klockan ska bli halv åtta. Sju minuter kvar. Enligt Sophiahemmets hemsida har de någon form av "akutmottagning" om man ringer dit vid 7.30. Det vill säga om knät är svullet osv och mitt knä är ju definitivt svullet!

I lördags var mitt knä som ett helt annat knä. Så himla fint och inte alls som någon fotboll, men igår svullnade det upp ordentligt och min fotboll är tillbaka.

Åh älskade bloggläsare! Så himla nervös nu. Jag är rädd för att Sophiahemmet inte vet vad de ska göra och låter det därför bara "vara såhär". Det har varit läkare som inte låtsats om skador tidigare och nog tänkt "om vi inte låtsas/vet om det så finns det inte" eller att "det löser sig om några dagar" det skulle nog vara det värsta någon kan säga till mig just nu. För jag vet att knät kommer lösa sig. Jag vet att det kommer vara bra om några veckor. Men här och nu är det inte bra!


Det blev ett längre inlägg än planerat och nu är det bara två minuter kvar. Lika bra att sluta här så jag sitter redo med mobilen när klockan slår 30. Snälla håll tummarna & önska mig lycka till!!

Gillar

Kommentarer