Nu tar jag nya tag igen

Nu räcker det. I fredags efter mitt blogginlägg bestämde jag mig för att axeln får anpassa sig efter mitt liv nu och inte tvärtom. Det kommer bli skola nästa vecka, oavsett vad dem andra och axeln tycker. Någon timme om dagen iallafall. Det kommer göra ont. Det kommer sticka i fingrarna när axeln har varit ur led för länge och fingrarna kommer bli trötta av att dra rätt axeln. Men jag behöver det. Jag mår inte ett dugg bättre av att vara hemma. Tvärtom så mår jag mycket bättre ute bland folk och i klassen.

Imorgon ska jag på sjukgymnastik. Resten av kroppen behöver verkligen träning. Jag är inte rädd för att gå sönder för bortsett från axeln, så känns faktiskt kroppen någorlunda stabil. Men jag vet att min kropp inte är lika bra otränad som tränad och förra veckan blev det knappt någon träning förutom sjukgymnastiken.

Efter sjukgymnastiken ska jag till skolan. Iallafall någon timme! Och sen måste jag få tag i Jönköping igen - med risk för att dem tycker jag är jobbig hehe. Men då får dem tycka det, det är dags att dem förstår att jag verkligen behöver hjälp.

Gillar

Kommentarer