Nu kör vi!!!!

Detta inlägget skriver jag utan något skydd alls (!!!) och känslan är magisk. Jag kör på som planerat - alltså inget knäskydd här hemma, men så fort jag går utanför dagen. Och sen sover jag med knäskyddet vilket känns bäst och tryggt med tanke på att jag gillar att sova som en skräddare och det kan jag ju inte göra när jag har knäskydd haha!

Idag ska jag ge mig in till stan igen och luncha med en kompis. Egentligen skulle jag ha träffat en annan kompis ikväll också, men jag tror det blir lite mycket så vi ska träffas imorgon istället.

Just nu leker livet igen, eller nästan! Jag kan ju inte gå särskilt bra än hehe, men ingenting är ur led. Förstår ni vad jag menar? Jag känner mig inte fast här hemma längre. De närmsta två veckorna är helt planerade , men jag trivs med det. Jag älskar när kalendern är full.
Det är drygt en månad kvar av sommarlovet och nästan lika lång tid till vi ska på återbesök i Stockholm. Det enda som spelar någon roll för mig just nu är att hösten ska bli bra. Jag ska inte bara börja skolan, utan jag ska GÅ i skolan. Komma in i klassen, komma in i rutinerna och ha en magisk bra kropp.

Så det är egentligen nu som det jobbiga börjar. Jag måste tänka på allt jag gör för att det verkligen ska bli bra. Det kommer komma bakslag, tårar och motgångar. Men i slutet kommer jag vara ute med kompisarna och det kommer inte var någon större skillnad på oss. Jag kommer vara tillbaka i stallet igen. Och jag kommer vara bättre än någonsin tidigare. Sommaren får bli som den blir. OM kroppen känns dålig på ex. onsdagen får jag acceptera det och ändra om i kalendern för att kroppen ska bli bra , för just nu är det kroppen som spelar störst roll.


Gillar

Kommentarer