Nationellaprovet

Talet är klart. Jag tappade mig några gånger, men annars känns det helt okej. Förra gången var inledningen lite otydligt och därför la jag ner extra mycket tid och fokus på den. Jag pratade om hur livet kan förändras efter en olycka. Det kändes bra med ett ämne, där jag själv hade personliga erfaherneht av.

I vilket fall som helst, pappa hämtade mig och körde mig hem efter talet för resterande lektioner är inställda. Nu har jag varit hemma några timmar. Suttit med datorn, gjort någon planering och lite skolarbete. Mitt knä är inte de bästa.. Men en klasskompis ska vara med i en tävling efter lunch och jag hade egentligen bestämt lunch med Vilma också. Så vi kör allt. Vilma hänger med och tittar på tävlingen och sen köper vi med lunch hem. Någon gång i tidig eftermiddag kommer Ebbot och Lykke hit och leker i några timmar, istället för dagis! Mysig och lugn onsdageftermiddag.

Och sen imorgon är det sista skoldagen innan lovet. Jag är sååå taggad på lov. Tagga mängder med träning för knät! Knät ska bli bättre än bäst och jag ska kunna komma tillbaka efter lovet utan ett så bråkigt knä!!

Gillar

Kommentarer