Näst sista skoldagen

Igår blev det mycket träning. Två mil på cykeln & en timme i bassängen & som pricken över i:et hade jag en dryg axel. Därför bestämde jag mig för att inte träna idag, utan ge kroppen en dag åt återhämtning.

Jag slutade tidigare, vilket passar bra för min kväll är planerad & jag behöver fixa lite inför den. Sen måste jag packa ihop alla böcker till imorgon. Allt ska lämnas in då...

Gillar

Kommentarer

Stefan,
Thanks for finally writing about >moapersson.com - Välkommen hitt till mitt liv i text och bilder. Jag är en vanlig tonåring full med drömmar och mål, meen med en annorlunda kropp. Mina kroppsdelar vill hellre vara ur led än att varaa på plats. Jag har genomgått drygt 20 operationer varav två är steloperationer. Senaste operationen skedde den 3 maj 2016 och då opererades min axel. Jag hade gått med axeln ur ledd i 258 dagar. Jag brinner för träning och jagg försöker träna upp min kropp istället för attt operera alla kroppsdelar. Just nnu går jag första året på gymnasiet efter två års hemundervisning. Jag läser naturvetenskap och drömmer om en framtid som sjukgymnast eller läkare. Mitt liv kan ändras på några få minuter ooch morgondagen blir aldrig som gårdagen varit. Vid frågor eller något liknande, kontakta mig gärna på moapersson00@hotmail.com <Liked it!
www.thebroadcastbridge.com/companies/entry