Någon är äntligen hemma, igen

Godmorgon. Jag & Emilia hade en mysig förmiddag igår, innan träningen. Vi var i stan & framkallade foto & sen satte vi oss ner & delade på en islatte medan vi tittade igenom fotona. Jag ääälskar foto & det har jag gjort enda sedan jag var liten. Mormor har vars en fotobok på mig, Viktor & Emilia & den tittades i varje gång vi var där. Jag har bestämt mig för att göra en fotobok över sommaren 2019 & sen vill jag sätta upp några foto på väggarna i rummet.

Som ni vet åkte jag till träningen sen & Emilia började jobba. Eftermiddagen gick undan & resten av kvällen hjälptes jag & Emilia åt att fixa lite i stugan så att man kan sova där. & sen runt 23 kom äntligen personen som jag väntat på & då fixade vi lite käk, innan vi gick & la oss.

Jag har precis vaknat. Vi har inte hunnit fixa gardiner ännu, så solen strålar in. Men det känns typ lite somrigt. & mysigt. Fast kanske liiiiite drygt också. Iallafall, idag ska vi bara ta det lugnt. En lugn & mysig morgon & sen får vi se vad planerna blir. Ikväll ska jag iallafall med familjen & grannarna ut & äta.

Gillar

Kommentarer