Mysdagar

Åh vad jag har njutit av dessa dagarna & jag vill inte att ledigheten ska ta slut. Vi gör ingenting speciellt idag egentligen. Jag sov inte världsbäst inatt, men vaknade inte förens strax innan halv tio så det gjorde inte ett dugg. Nala var inte pigg på att gå upp då, utan ville ligga kvar i sängen en stund & bli kliad på mage. Vid halv elva begav vi oss alla tre ut på en morgonpromenad & därefter facetimeade vi med våra underbara uppfödare för att få lite guidning i hur Nalas öron ska se ut haha.

Efter lunch skulle D spela frisbee-golf med ett gäng kompisar, men jag stannade hemma i soffan framför en serie tillsammans med Nalisen. Jag har lite ondare i axeln nu igen & dessutom var jag lite seg efter natten, så vi hade en mysig stund hemma istället.


& sen när D kom hem käkade vi lunch & dagen till ära blev det gårdagens skaldjurssoppa - MUMS!

Sen begav vi oss iväg för att handla. Jag hade inget axelskydd, men det är fortfarande himla ansträngande för huvudet. Minsta person som kommer förbi på vänstersida - då backar jag eller också håller jag i armen. Jag undrar när denna rädslan släpper, om den någonsin gör det? Å andra sidan är det ju bra att ta det säkra före det osäkra. Jag vill INTE ha fler knivar, stygn eller senor i min älskade axel.

Ikväll ska vi bara mysa här hemma. Fixa lite på balkongen & äta tapas. Nala är helt slut efter allt påskfirande & vill inte lämna sin filt. Ha en fin kväll!

Gillar