Min väska är packad

Det har varit tre intensiva dagar. Skoldagarna har varit viktiga och innehållet redovisningar och arbeten. Somnat sent varje kväll och inatt sov jag bara några få timmar. Haft svårt för att sova.  En dålig kombination, men mina dagar har varit mycket bättre.  Trots att det har varit mycket stress har det varit minst lika mycket skratt! 

I måndags simmade jag, gick i skolan och pluggade med en kompis. 

Simningen gick bra och vi upptäckte att jag knappt har någon kontroll över fötterna haha. Därför skulle vi undersöka mina fötter idag så det har vi gjort! Tårna kuggar, någon sena fastnar och jag fattar muskler i fötterna, men det ska vi få ordning på! Det är så många andra kroppsdelar som har tagit all energi så nu när allt är bättre kan vi lägga lite mer tid på fötterna också. 

Förutom att jag har varit på sjukhuset på sjukgymnastik har jag varit i skolan. Idag skrev jag klart mitt arbete i samhälle så det är inskickat. Usch, jag hatar att skicka in arbeten. Det känns som att jag kan göra det bättre hela tiden och jag blir aldrig nöjd. Jag försöker tänka att jag får ännu sämre betyg om jag inte skickar in det. Då känns det genast lite lättare att trycka på "skicka". 

Sen hade jag redovisning i engelska. Fy vad jag var nervös! Jag minns inte när jag senast hade en redovisning i engelska. Kanske någon gång i sjuan? Redovisningen kändes bra, men jag vet inte vad min lärare tycker.  Hoppas att det gick lika bra som det kändes.

Efter skolan stack jag bort till sjukhuset och tränade. Sen var det snabbt upp till stan för jag och några kompisar skulle ta tåget och åka iväg och titta på en kompis som skulle sjunga.  Så vi slängde i oss något att äta och hoppade på tåget. Det gick inte riktigt som planerat haha, men tillslut kom vi dit.


Nu ska jag alldeles strax sova. Klockan är ställd otroligt tidigt/sent i natt. Imorgon åker jag till huvudstaden igen. Bättre uppdatering med bilder då. Lovar. Sov gott. <3

Gillar

Kommentarer