Min axel är viktig <3

Jag har små halkat flera gånger och det roligaste var när jag och Emilia var påväg hem från skolan. Jag klagade på att hon gick för sakta, medan hon menade på att hon inte ville halka. Precis när jag började berätta att jag och en kompis hade halkat flera gånger, men inte trillat så trillade jag haha och det öste in snö i min skolväska. Kemianteckningarna och mitt samhällsblock behöver vi ju inte prata om...

Efter att ha fixat varm choklad och tagit på mig minst sagt varma kläder begav jag mig ut för att möta upp min kompis. När vi nästan var framme halkade jag och tog emot med min vänstra axel. Allt gick bra, men fy vad jag blev rädd och det upprepas flera gånger i mitt huvud.  Älskade vänsteraxel. Jag undrar hur lång tid det kommer ta innan jag slutar bli rädd vid såna här tillfällen... I skrivande stund har jag lite ont, menmen!

Iallafall så satt vi och drack varm choklad och åt smörgåsar samtidigt som det vräkte ner med snö. Supermys och jag önskar att det hade varit december månad.

Ikväll har vi pluggat tyska och sen blev det en liten mysstund med Mollis. Fy vad Mollis hatar snön. Det har varit en kamp att få ut henne...

Nu är jag så trött att ögonen svider. Det snöar fortfarande väldigt mycket vi får hoppas att det lugnar sig lite iallafall. Håll tummarna för tyskan imorgon! Godnatt.

Gillar

Kommentarer