Med nya tag imorgon

Mitt knä. Just nu är det den kroppsdel som påverkar mig mest. För tillfället är jag trött. I eftermiddags drog jag fram knäskyddet som jag hade på vänsterben förra året. Knäskyddet skaver, det är för stort, sitter på fel ben och jag kan inte gå normalt i det - men knät slutade hoppa för en liten stund. Idag har varit en jobbig dag. Dagen har tagit mer energi än vad den har gett mig. Knät var dåligt redan igår, men jag bet ihop och gick hela skoldagen. Efter skolan följde Vilma med hem och vid 21-tiden gick vi en runda. Knät hoppade oavbrutet här hemma, ibland satt det fast lite hårdare än andra gånger.
Vid 23 somnade jag. Jag sov oroligt och vaknade dödstrött vid 6. Bussresan in till stan gick inte som önskat. Knät hopapde, hoppade & hoppade. Istället för att springa upp till första lektionen direkt, fick jag gå en runda med knät. Jag provade att sätta mig, men knät hoppade direkt. Envis som jag var vägrade jag åka hem. Ingenting blir ju bättre för det! Så under förmiddagen stod jag upp och jobbade. Läste lite historia, övade på svenska talet och gjorde det klassen gjorde. Många i klassen är iväg och tränar måndag och tisdag denna veckan, så vi är inte alls många i klassen. Såå när klockan visade lunch promenerade jag och Vilma bort till mitt favorit lunchställe här i stan. Så skönt med en break och lite bästissnack.

Vi satt ner i ca 20 minuter, smärtan blev värre och knät gav sig inte. Tillslut letade vi upp en toalett så jag kunde ta av min tejpning från igår. Igår morse blev jag så frustrerad att jag själv tejpade knät. Bra eller dåligt?
Jaja, imorgon är det en ny dag och jag ska ta nya tag. Knät är inte mitt liv, utan bara en del av det. Och jag har fixat det tidigare ju! Skam den som ger sig!

Gillar

Kommentarer