Måndag

Nästan precis efter mitt blogginlägg imorse fick jag ett sms av faster & någon timme senare var hon här med frulle. Vi tog ut stolar och bord, och sen satt vi där ute och bara pratade. Än en gång kändes det som om förmiddagen gick snabbare än vanligt. Tack.

Jag har suttit kvar här ute nästan hela dagen. Bara läst i en bok, tittat på något avsnitt av en serie som pappa tyckte jag skulle titta på och snackat med Emilia nu när hon kom hem från skolan.

Jag ställde in dagens sjukgymnastik. Och det känns rent ut sagt skit. Det var enbart för axelns skull som jag gjorde det. Man kan nog räkna på en hand hur många träningar jag har ställt in under alla dessa tre år, kanske är det därför det känns extra jobbigt. Jag vet inte, träningen ger mig energi och jag trivs där, men axeln orkade inte idag och jag antar att det inte alltid kan bli som man vill!
Jag fick ställa in en träff med en kompis med, också väldigt tråkigt. När det blir saker inställda tycker jag självklart att det känns jobbigare och "sjukare", så just nu längtar jag mer än någonsin efter en bra axel!

Förhoppningsvis lugnar axeln sig lite snart, så jag och pappa kan ut och gå en liten runda ikväll. Mina knän behöver det.

Gillar

Kommentarer