Man måste tro på kroppen

Idag har jag varit sådär lycklig igen. Det känns verkligen som om allt har gått på rätt väg. Bortsett från att sömnen fortfarande är katastrof haha. Menmen, snart blir väl kroppen/jag så trött att jag sover mig igenom.

Sjukgymnastiken gick riktigt bra. Vi körde ungefär samma saker som vi brukar, men det var spännande och intressant att höra ytterligare en ny persons åsikter och förklaringar. Alla förklarar samma sak på olika sätt och jag lär mig något nytt varje gång! Det som jag blev mest glad över var att han inte var rädd för min kropp. Jag vet hur känslig den är och det tar tid att lära känna den, men om man är rädd för den går det inte att träna den. Man kan inte gå och vara rädd för att göra fel och ta sönder. Min kropp kan gå sönder av en övning som jag har gjort i tre år, lika mycket som den kan gå sönder av en ny övning. Med andra ord kändes träningen riktigt bra och jag ser framemot onsdag! Och då ska vi ju ta av mitt knäskydd också (!!?!?!), så otroligt spännande..

Efter träningen tog jag och Emilia en tur på stan där vi lunchade med vår farbror -sushi! Så himla gott och roligt! Dessutom var det perfekt väder, så vi kunde sitta ute!

Sen åkte vi vidare och träffade mormor som bestämt. Också väldigt mysigt, speciellt eftersom det var ett tag sedan vi sågs!

Och nu är det bara lugnt ikväll. Det blir sängen tidigt eftersom jag ska jobba imorgon och så MÅSTE jag ta igen alla timmar sömn som jag missat. Jag förstår inte alls varför jag sover så dåligt. Drömmer mardrömmar om att kroppen hoppar ur led? Jaja. Trams av mig och förhoppningsvis kan jag snart sova bra igen!

Gillar

Kommentarer