MALMÖ

Jag & Nellie hoppade på tåget till Malmö. Vi kollade på foton som tagits i sommar & pratade om allt vi har hittat på. Vi pratade om framtiden. Om hösten. Livet om 10 år. Om allt & ingenting.
När tåget rullade in i Malmö stängde vi av notiser från sociala medier & sen strosade vi runt i Malmö. Först checkade vi av Triangeln, innan vi rörde oss ner mot stationen & så gick vi inom butikerna som var på vägen. & sen stannade vi till för en lunch.
Därefter fortsatte vi längs gatan & sen tog vi tåget till Emporia för jag skulle köpa ett par träningsbyxor som finns där. Det blev några timmar där också & precis när vi hoppade på tåget & startade notiserna, så upptäckes det att jag glömde byxorna. Så det får bli en tur till Emporia snart igen..

Vi bytte tåg på centralen & tog en buss hem istället. Kan ha varit den roligaste & mest annorlunda bussturen någonsin, men tillslut kom vi hem.

När jag kom hem smsade Amez & Emilia om jag ville ha filmkväll med dem & jag var inte sen på att hänga med. Dem hämtade upp mig & sen körde vi & köpte godis & så tittade vi på Mamma Mia 2. Väldigt mysig kväll.


Gillar

Kommentarer