Lyx fika med världens finaste mamma

Efter en halvtimme var jag tveksam på om vi skulle fika, det gjorde väldigt ont i axeln. Mamma var självklart lika förstående som alltid och sa att vi tar det en annan dag. Men jag var envis. Vi gick till ett av mina favorit caféer. Jag tog en chailatte & sen delade vi en Brownie. Emilia och hennes kompis kom och gjorde oss sällskap.

Efter fikan gick vi inom en affär där jag skulle köpa en sak till nästa vecka, men där blev smärtan extrem. Jag minns inte ens vad jag sa till dem i kassan, utan jag var fullt fokuserad på att komma därifrån.

Emilia drog rätt axeln och i bilen påväg hem lugnade smärtan sig. Mamma skulle inom affären och handla mat till kvällen och erbjöd sig att lämna oss innan med tanke på smärtan, men jag ville med. Jag MÅSTE lära mig att kontrollera denna jäkla smärtan. Så jag knäppte upp bältet, öppnade bildörren och steg in i affären.

Och nu sitter jag här hemma i soffan, nyduschad och en bok i famnen. Det gick ju bra trots smärtan. Jag är helt slut i huvudet och tror att det får bli en tidig kväll. Vi hörs imorgon igen. Då väntar det en låååång bilresa.

Gillar

Kommentarer