Lycklig är bara förnamnet

Vet ni vad! Älskade, finaste, underbaraste, starkaste & absolut bästa axel är BRA! Den ser J Ä T T E B R A ut. Jag hade kunnat börja böla inne på rummet när min fantastiska läkare log & visade bilderna.

Vi har en lååååång väg kvar, men ändå känns det som att jag har vunnit första vinsten. Det är fortfarande några månader kvar innan senan läkt helt & allt kan hända. Vi vet inte när smärtan kommer lugna sig & vi vet inte alls hur lång tid detta kommer ta. Det finns inget direkt tidsperspektiv, men nu får vi köra igång med mer muskelträning. Rörligheten kommer när den kommer.


& även om jag sa tack till min läkare igen, att jag är otroligt tacksam över att få testa detta så kommer jag aldrig någonsin kunna sätta ord på hur tacksam jag egentligen är. Att han vågat ge sig in på denna operation, fast än den aldrig gjorts i detta land innan. Fast än det bara är ett fåtal i hela världen som har gjort den innan. Fast än alldeles för många har sagt att jag kanske bara borde steloperera axeln. Han & hans team & min sjukgymnast har lyssnat på mig. De har vågat ge sig in i ett första försök av något. & tillsammans bygger vi historia & i framtiden kanske det finns fler som får denna chans.

Min underbara sjukgymnast i Jönköping var också med. Även om jag inte tränar med henne nu, så känns det otroligt roligt, tryggt & bra att ha med henne på besöken. Hon finns alltid för oss & hjälper oss när vi ropar hjälp från Skåne & hon har ständig kontakt med min sjukgymnast. Efter all historia med denna axel känns det bra att jag just nu har de teamet som jag har runt mig.

Jag hade en massa frågor, som vanligt. Men jag ska försöka göra precis som min läkare sa - försöka att inte stressa & njut av livet med axeln på plats

Gillar

Nya inlägg