LYCKLIG & ÄNNU LYCKLIGARE

Hej på er. Bloggen har strulat extremt mycket. Jag har skrivit varje inlägg typ tre gånger & ändå har de raderats gång på gång. Jag ser att vissa inlägg ploppar upp, men långt ifrån alla. Så nu kör vi en omstart. Förhoppningsvis händer det inte igen.

SÅ okej. 2:a december. Men så mysigt!

Jag ligger i sängen med filtar, en röd slinga är tänd vid tv:n & så äter jag saffransglass. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om glassen. Den är iallafall annorlunda.


Jag har just haft mitt sista prov i svenska. Denna gången var det ett argumenterande tal. Det kändes bra, men resultatet återstår & se. & när jag var klar med framförandet hade jag ett missat samtal på mobilen. & jag tror inte det finns några ord i världen som kan beskriva min lycka. Ni kommer få veta mer. Senare.

Annars då? Julen har checkat in här hemma. Vi har dock inte fått in någon julgran än, men enligt mig är det obligatoriskt & går inte att skippa. Klart vi ska ha en julgran! Vi har även julbakat lite. Några julkolor & knäck. & så spelar jag julmusik om & om igen.


& om vi fokuserar mer på axeln! Den är bra. Fin. Över min förväntan. Jaja, jag vet om att den ligger något subluxerad, men jag kan slå vad om att det knappt är någon som märker det om jag inte säger det. Jag har lyckats anpassa axeln efter livet & inte livet efter axeln. Den stoppar inte mig från att leva & det var det viktigaste för mig när traumat hände. Att jag skulle kunna leva utan några större hinder.

Jag har varit inne i journalen & kikat. Läkaren i Stockholm har svarat, men för mig är det big no. Jag tycker vi väntar. Vi ger mig och min sjukgymnast all tid vi behöver & tillsammans kommer vi klara oss undan en operation. Jag är helt säker. Så vida vi inte möter fler klumpiga människor som ska misshandla andra människor & hoppa in i någon axel på vägen förstås.

Gillar

Kommentarer