Lycklig

Överskotts energi och hela jag är som en stor strålande sol. Jag känner mig otroligt glad. Lycklig. Det känns verkligen som vi är på rätt väg med knät.
Nu är det blod, svett och tårar som gäller. Muskler ska byggas och inte lika mycket fokus på uthållighetsträning.  Istället för att köra 15 gånger 3 på en lägre vikt, ska jag köra fem gånger med väldigt stor belastning. Jag frågade även när jag får springa för av någon anledning vill jag ut och springa hela tiden.. Svaret blev att jag får vänta lite till, knät måste tränas upp lite innan!

I vilket fall som helst, min läkare är inte riktigt lika nöjd som jag är. Knät hoppade senast för två veckor sedan och knät borde ju egentligen inte kunna hoppa mer efter operationen, men jag tycker ändå knät är värt att kalla "bra". Min läkare förstår fortfarande inte varför knät fortsatt att hoppa för båda läkarna var nöjda när de sydde ihop knät igen. Allt hade ju gått bra!

För mig är det väldigt positivt att knät inte har hoppat på två veckor och jag tycker det är otroligt bra, men jag förstår hur alla andra tänker. Och det finns stunder när även jag kan sura ihop och bli förbannad över att knät fortsatt hoppa efter operationen, men just nu har det lugnat sig. Det är över mina förväntningar.

Men just på grund av att knät inte är 100% bra så ska vi tillbaka till Stockholm om cirka två månader. Och det kändes väldigt bra när min läkare bestämde att vi skulle ha ett återbesök. Han är inte redo att släppa knät än och jag känner mig oerhört trygg med det. Om knät fortsätter att hoppa så vill han kunna hjälpa oss, och om knät slutar och istället bygger muskler så vill han se det. 

Nog om knät. Nu har vi kört ut från Stockholm och närmar oss Norrköping. Jag har sovit sex timmar de senaste två dygnen och det lär inte bli så många inatt heller för jag och en kompis ska hoppa på tåget till Malmö nästintill direkt när vi kommer hem igen, så jag ska försöka sova lite.

Gillar

Kommentarer