Lugn dag

Dagen har flytit på bra. Imorse var jag en aning rastlös. Jag vill göra något vettigt och inte bara sitta i soffan eller sängen. Det blir så långtråkigt. Så jag tog fram min White-board tavla också börja plugga. Jag räknar några mattetal på tavlan och läst igenom ett kapitel ekonomi boken. Whiteboard tavlan är verkligen bra just nu, jag kan ju fortfande inte skriva riktigt bra med vänsteehand och det är svårt att sudda samtidigt som jag måste hålla pappret, därför kommer nog Whiteboard tavlan vara till stor användning just nu.

Ikväll har Vilma varit här. Vi har kollat på några avsnitt av 13 reasons why. Ingen se i min smak och ingen serie som man blir pigg av utan tvärt om. Bra budskap men väldigt dyster. Jag håller mig till Game of Thrones som jag måste se klart haha.

Nu ska jag snart sova. Det är träning imorgon bitti och jag tror att jag måste ta lite försiktigare idag ja eller imorgon menar jag så att inte skulderbladet rör sig igen. Sov gott och ha ett underbart lov, vi hörs imorgon igen.

Gillar

Kommentarer