Lördagsmys

Det var fortfarande mörkt ute & efter att ha legat & vridit på mig alldeles för många gånger i sängen gick jag tillslut upp & satte mig i soffan. Försökte hitta en bättre ställning för att kunna sitt/sova, men det gick inte. Huvudet gick knappt att vrida & det bara dunkade & dunkade. Viktor skulle komma hit med barnen & hälsa på, men jag sköt på det till efter lunch & så försökte jag bara ägna förmiddagen åt sömn. D fixade kaffe, is & så ett glas med fil & när. Standard när jag inte mår bra - då dricker jag fil istället för mackor, gröt osv. Det känns typ lättare att få ner.

11.46 var jag uppe på benen & 12.14 satt vi & käkade lunch från KFC, majskolvar med smör & wrap som de hade köpt med sig.

Eftermiddagen blev mysig med film i soffan, snack & sen kom D & Nala hem med munkar.

Framåt kvällen vinkade vi hejdå & sen kom Emilia & hon har hängt här ikväll. Hon & D fixade till Nalisen som behövde lite pälsvård & sen fixade D middag. Resten av kvällen slappade vi alla i soffan framför någon serie & lyssnade på den fruktansvärda stormen utanför. Jag har ju som regel att lämna lägenheten för minst en promenad varje dag, sen blir det olika långa & olika antal promenader varje dag utifrån dagens läge - men så får det vara! Jag hann gå en promenad med Emilia & D precis innan stormen verkligen anlände, sen höll jag mig inne resten av kvällen.

Emilia har precis åkt & mina ögonlock börjar bli tunga. Jag har precis sträckt armbågen för sista gången idag & idag kände jag för att ta en bild på armen. För mig är det otroligt stort att ta av skyddet & sträcka på armbågen - fastän jag gör det fem gånger varje dag. Jag är stolt för att jag vågar & att jag inte längre håller på & svimma.

Iallafall, nu ska jag stänga ner mobilen & försöka sova. Förhoppningsvis blir det mer sömn inatt. Jag mår bättre! Nacken gör fortfarande ont & känns obehaglig, kanske spänner jag mig knasigt när jag går med skyddet? Ingen aning, men så får det iallafall vara. Hellre ont i huvudet & i nacken än en axel ur led.

Tack för ni läste.

Gillar