Livet leker igen

Älskade December och jag är så taggad!! Som många av er redan vet är december min favoritmånad. Alla förberedelser innan jul , snön som förhoppningsvis kommer i lagom tid, all belysning - jag gillar det.

Nu under december månad kommer det ske stora förändringar här på bloggen. Ni kommer märka det. Sen tänkte jag eventuellt ha en utmaning varje dag fram till den 24:e. Har ni några tips?

I skrivande stund är jag i skolan och jag har håltimme fram till lunch. Denna vecka har bara gått åt till plugg. Träningen och kompisarna har blivit lidande, vilket ska tas igen nu i helgen. Mitt knä är för nuvarande bättre. Jag tycker att jag börjar gå normalt igen. Därför är det extra viktigt att träningen kommer igång igen.
Påtal om träning! Jag är så otroligt glad idag. Hela jag har varit som ett stort leende hela morgonen. Min axel är magisk. Jag har på mig en ny vinterjacka och just nu är jag utan axelskydd. Jag tror inte att ni kan förstå hur sjukt glad jag är och hur frisk jag faktiskt känner mig. Idag är iallafall en väldigt bra dag.

Jag ska försöka låta kvällen vara oplanerad. Kan vara bra med lite återhämtning, eller vad säger ni? Iallafall ska jag träna efter skolan som vanligt. Och sen ska jag möta upp Vilma och inleda helgen med den obligatoriska "Fredags tomteklubban". Idag tror jag dessutom att Emilia också hänger med. Myys!

Gillar

Kommentarer